Говори ми, говори! - Говори мне, говори!

Мария ШАНДУРКОВА
ГОВОРИ МИ, ГОВОРИ!
***
Говори ми, говори!
Да стоим до съмнало
и на Слънцето в зори
да запеем с пълно гърло!

Да прогоним всеки страх,
че сме без вина виновни,
и да гледаме света
през сърца отворени...

С Вярата да се държим
и с Любов един към други,
със добро да продължим
в дни неведоми и трудни!

13.11.2020 г., 9:19 ч., Димитровград


Рецензии