Nature sometimes sears a Sapling by Emily Dickinso

Сушит ли Природа поросль,
крону ль снимет с древ,-
род зелёный прянет в хворост,
весь не умерев...

Немо явим - дням, что дальше -
жухлою листвой:
мы - при душах - сохнем чаще,
жизненны не столь...



(Эмили - к Сью.)

*********************************************
Nature -- sometimes sears a Sapling by Emily Dickinson

Nature -- sometimes sears a Sapling --       
Sometimes -- scalps a Tree --               
Her Green People recollect it               
When they do not die --               

Fainter Leaves -- to Further Seasons --      
Dumbly testify --               
We -- who have the Souls -- Die oftener --   
Not so vitally --


Рецензии