Like Men and Women Shadows walk by Emily Dickinson

Гуляют тени нынче днём
как люди по холмам,
и важно кланяются тут
иль отвечают там,

бесспорных же соседей их
неспор к себе приём -
точна картина нас самих
и рамок, где живём...



*****************************************
Like Men and Women Shadows walk by Emily Dickinson

Like Men and Women Shadows walk       
Upon the Hills Today --               
With here and there a mighty Bow      
Or trailing Courtesy               

To Neighbors doubtless of their own   
Not quickened to perceive             
Minuter landscape as Ourselves         
And limits where we live --            


Рецензии