Татьяна Косарева 2. Встреча. Рус. Бел

Повстречав на ночном полустанке,
На минуту покинем вагон.
Не роман мы напишем, а танки.
Не шампанское - вновь самогон.
Проводница. И хвостик кургузый
Из когда-то красивых волос.
Наша встреча - всего лишь обуза.
Мини - пауза в стуке колёс...

Сустрэча
 
Сустрэўшы на начным паўстанку,
На хвіліну пакінем вагон.
Не раман мы напішам, а танку.
Не шампанскае - ізноў самагон.
Правадніца. І хвосцік куртаты
З калісьці прыгожых валасоў.
Наша сустрэча - усяго клопат, страты,
Міні - паўза колаў ізноў...

   Перевёл на белорусский язык Максим Троянович


Рецензии