Вольнай Беларусi!

Беларусь! Я табой ганаруся!
Твой вялікі і горды народ,
Аю'яднаўшыся, выкінуў зброд,
Што быў з гвалтам і злом у хаўрусе!

Беларусь! Твае дочкі, сыны
Табе славу былую вярнулі,
Каб мы новыя сілы адчулі
І паверылі - мы не адны!

Беларусь! Мой народ! Родны край!
Ты "народцам" не будзеш ніколі!
Ты крывёй змыў праклёны, нядолі.
Ружай белаю волю вітай!


Рецензии