Сьмелай тройцы

У сэрцы радасьці трымценне,
Нібыта збыўся сон які.
На Беларусі ёсць знаменне-
Там аб'ядналіся жанкі!

Яны ўтрох выйшлі на дарогу
За вольнасць, годнасць і закон.
Іх аб'яднанне - знак ад  Бога,
Што Беларусь не кінуў ён!

Святлана, Вераніка, Маша -
Вы памяць слаўнай даўніны!
Вы і надзея сёння наша
На адраджэнне стараны!

За грамадзянскае сумленне
Вы сёння вышлі у паход
Хай Бог Вам дасць паразуменне
І падтрымае ўвесь народ!

Няхай малыя Вашы сілы,
Ды з немаўля зусім малога
Па часе вырасце асілак,
І да нас прыйдзе перамога!

Марыя, Вераніка, Света -
Вы сцяг надзей і перамог!
Вялікі дзякуй Вам за гэта
І беражэ няхай Вас Бог!


Рецензии