Its little Ether Hood by Emily Dickinson

Эфирен капюшон
над малой головой,      
уступчив шляпкой дам
по промыслу Его...

Пока не соскользнёт
в ничто, в один приём...
Вздох стебля одуванчика
кончает драму в нём.




*****************************************
Its little Ether Hood by Emily Dickinson

Its' little Ether Hood         
Doth sit upon its Head --             
The millinery supple            
Of the sagacious God --         

Till when it slip away         
A nothing at a time --         
And Dandelion's Drama          
Expires in a stem.             


Рецензии