Запитала б серце...

   Запитала б серце - та воно мовчить,
   Чом душа моя гірко так болить,
   Запитала б вітер - та він миттю щез,
   То кого питати, скажіть мені ще...

   Сонечко, ти бачиш Землі кожну мить,
   То чого ж душа моя гірко так болить?
   Сонечко мовчало, бо дуже далеко,
   Може запитати про це у лелеки?

   Та лелеки мову мою не збагнуть,
   Відповідь вони мені не дадуть.
   Ясний місяченьку, чому ж він мовчить,
   Не відповідає. чом душа болить?

   Ліс, вода і гори - все мовчить,
   І ніхто не знає, чом душа болить...

   17 января 2004 года.


Рецензии
Спасибо!Валентина!Боль души и сердца выливаются в стихи!С наступающим Днём Победы!Всех благ!..с уважением,Нина

Нина Филипповна Каменцева   07.05.2020 20:24     Заявить о нарушении
Нина! благодарю! И Вас с Днём Победы! Простите, что поздно...
Всех благ! И пусть сбываются мечты!
С теплом и уважением.

Валентина Пащенко 2   14.05.2020 21:40   Заявить о нарушении