Ваше утро чудо и уникальное достижение

Ваше утро-это чудо, чудо и уникальное достижение.
Ваше утро- аппетитная оккупация в моем упрямом сердцем.
Ваше утро-это опасный переворот на принятом решений.
Ваше утро, моя госпожа . Короче
Отличная родина, и я в ней единственный гражданин.



Your morning is a wonder and a miracle and a unique achievement..
Your morning is a delicious occupation in my stubborn heart.
Your morning is a dangerous upheaval on the decision you have made.
Your morning, my lady . In short
It's a great country, and I'm the only citizen in it.


Рецензии