I should not dare to be so sad by Emily Dickinson

Стерпеть ещё раз выше сил
былое горе всё...
Как вспомнишь - груз невыносим,
когда перенесём...

Уйдёт Надмирное плечо -
и мы, кому незрим
потусторонний Исполин,
в извечность канем с ним.



(Эмили - о Помощи в течение всей жизни.)

***********************************************
I should not dare to be so sad by Emily Dickinson

I should not dare to be so sad       
So many Years again --               
A Load is first impossible            
When we have put it down --         

The Superhuman then withdraws         
And we who never saw               
The Giant at the other side         
Begin to perish now.


Рецензии