Нуруллох. Акростих на таджикском языке

          Н У Р У Л Л О Х
  (Мувашшах ба Нуруллох Хувайдуллоев-аввалин
   Прокурори генералии Чумхурии Точикистон)
 
    Некхохиву пиндори некат, некномият,

    Устуворият ба кавлу чонфидоият,

    Ростгуиву вичдони покат, ростбиният,

    Улфатии пурсадокат, бовафоият,

    Лафзи ширину шучоъи кухистоният,

    Лашкари хасмро биларзонд аз далерият…

    Оллох мебошад кафили растагорият,

    Хакчуё, кардам санои зиндагоният.


Рецензии