I lived on Dread by Emily Dickinson

Жилось мне в страхах...
Кто знавал,
при бедстве им будим -
другой толчок безжизнен, нем,
не столь необходим...

Раз им пришпорена душа,
погонит страх в места,
где Бог не дай бы Духа в шаг,-
лицом к лицу Тоска.



**************************************
I lived on Dread -- by Emily Dickinson

I lived on Dread --               
To Those who know               
The Stimulus there is               
In Danger -- Other impetus               
Is numb -- and Vitalless --               

As 'twere a Spur -- upon the Soul --          
A Fear will urge it where               
To go without the Spectre's aid               
Were Challenging Despair.               


Рецензии