Не вiдпускаe

Не відпускає біль за всі роки,
За все що  там ми згодом залишили,
Та вже пройшли нам надані строки,
Ми час так просто всім дарили.
....
Приспів:
Не відпускай все що живе в тобі,
І не прогав що зможеш упустити,
Та не губи той шлях що йде в борьбі,
В житті не  можеш пропустити.
....
Ми ждемо як завжди в житті чогось,
Як будто ~ щось десь зустріти,
Не знаємо де встрінемо когось,
Коханням  станемо хворіти.
....
Що принесе нам завтрашній наш день,
Бажаємо ніде щоб не спіткнутись,
Нам інколи по простому так лєнь,
До справжнього злегка торкнутись.
....
Моя пісня


Рецензии
Николай,добрые,хорошие ваши песни,доброго вам здоровья и удачи.

С уважением.

Юрий Симоненков   14.04.2020 09:09     Заявить о нарушении
Я моряк подолгу не бивал дома так сто извините за запоздалий ответ С уважением

Николай Иванович Мельник   09.07.2021 23:57   Заявить о нарушении