1111 - Some Wretched creature, savior take

Жизнь в тягость многим – их бери,
Но, милосердный Бог,
В своей щедроте сохрани
Еще мне хоть часок!


Some Wretched creature, savior take
Who would exult to die
And leave for thy sweet mercy's sake
Another Hour to me


Рецензии