Навагодняе

Каб год для нас не стаўся горкi,
Каб успамiн быў на вякi,
Табе я падарую зоркi
На гoллях лозаў ля ракi!

Табе я слодыч падарую,
Маiх сасьмяглых вуснаў жар
I маё сэрца ахвярую,
Каб распалiць жарсцi пажар!

Каб мы сагрэлiся абое
У тым чароунейшым агнi -
Мая душа з тваёй душою
З душой каханаю ўсе днi!

Няхай ляцяць хвiлiны ў
вырай,
Гады ляцяць у небыццё -
Ты застанешся самай шчырай
Багiняй на ўсе жыццё!


Рецензии
Ошибки есть.
Ритм хромает...

Сергей Михайлович Зуев   12.01.2020 18:00     Заявить о нарушении
Дзякуй сардэчны, Сяргей!
Ужо выправіў.

Станислав Шастак   11.03.2020 10:01   Заявить о нарушении