Злий долi рок. Поету Олександру Царику

Олександру  Царику,
члену СП України,
світлій  його пам'яті,
присвячую.

Злий  долі рок,
Від нього не втекти,
Поет піднявся до зірок,
Та глянув з висоти.

Побачив давній млин,
Знайомий геть до болі,
Ріднесенький Травлин, ,
Та школу і стодолі…

Товаришів згадав,
Побачивши домівку,
Життя своє не шкодував,
Болів за Шепетівку.

Вірші у спадщину мерщій…
Його кохана Україна,
Талановитий, не  святий,
В сльозах Тарасова  родина.

Шепоче листя,  йдуть моління,
Співець лишився серед нас,
Відчутна мудрість піднебіння,
Сумують рідні водночас…

Автор  Геннадій Сівак.
  10  грудня  2019 року - 2  січня  2020 року.


Рецензии
Геннадий!Искренно написано!Спасибо,Нина

Нина Филипповна Каменцева   10.01.2020 00:41     Заявить о нарушении
Спасибо Ниночка!!!

Геннадий Сивак   10.01.2020 01:25   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.