Мроi жарсьцi

Мне мроiцца, як мой чалес
Твае жадана расцiнае губы,
Як пацалунак яму любы,
Бо зыр жарсцi зьнiмае стрэс.

Ты п'еш гарачых вуснаў сок,
Сасьмяглых ад злiцця чакання.
П'яна-мядовых губ прызнанне
Страляе пульсам у вiсок!

Знiкае ў похвы глыбiнi
Магутнае чалеса цела
I выцiскаюць губы ўмела
Спермы салодкiя агнi.

Ты закрываеш вейкi i,
На хвалi похву паднiмаеш,
I хвалi ў такт з чалесам маеш
Слодыч бясконцую любвi.

Зьнiкае сьвет, зьнiкае час
Ёсць жарсць i вобмарак спаткання,
А момант райскага яднання
Няхай заўжды вiтае нас!


Рецензии