недоля жити

збігали дні з гори горіхом,
хиталось сонце,
рвались хмари,
на дні студеної криниці
виблискували смерті зуби,
що причаїлась, як нещастя,
яке ніхто і не чекає,
взувала панна черевички
спішить назустріч своїй долі,
перечепившись за мотузку,
метнулась мОйра* миттю в пастку,
вода студена над журбою,
обм'якло тіло,
голе лихо,
дрижить лиш жилка,
тріпотіти за мить припинить,
жало чорне проткне нестримано і підло,
лиш мрії в стогонах заплачуть,
як плаче ненька, плаче батько

20.57
10.11.2019

* МОйра— те ж, що доля.


Рецензии
... размер местами набекрень
умышленно иль было лень?..
:)

Рон Вихоревский   12.11.2019 12:24     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.