Вино с вкус на стафида

ВИНО С ВКУС НА СТАФИДА
Автор - Величка Николова - Литатру1
(свободен стих)


Вино,
българско – родно –
"Димят” и „Булгар”!
Вкусно вино - „Лисича опашка”...
За небцето - омая e
с вкус на нектар
и на сладка стафида – шумяща.


*


Рецензии