Локвата и детето, нестандартно

Локвата и детето
Автор - Величка Николова - Литатру1


Едно дете със локва си играе.
Там зайче слънчево
търчи натам, насам...
Подгонва го детето и нехае,
че цялото ще се напръска с кал,
а вместо зайче,
то ще хване - срам...


Литатру1


Рецензии