Щастлива, въпреки дъжда, тр

Щастлива, въпреки дъжда, триолет
Автор - Величка Николова - Литатру1


Защо щом есен дойде тук
и слънце скрие лик за миг,
капчукът чука тук, напук?!

Защо щом есен дойде тук,
сърце ми чука: "... чук, чук, чук... "
и аз целувам твоя лик...

Защо щом есен дойде тук
и слънце скрие лик за миг...


Литатру1

 


Рецензии