Гусыня

У меня
       живёт гусыня
во дворе.
Лапки мёрзнут,
       лужа стынет
в октябре.
Говорит гусыня:
- Домик
       мне построй.
Пригласи
       на праздник
       в гости,
стол накрой.
Угости меня
кусочком пирога.
Стану петь тебе
       романсы:
- Га-га-га!..


Рецензии