Осень

IT'S AUTUMN NOW

It's autumn now.
The smells
       of wood.
A bird flies
       in the door.
Homecoming:
       woman
       and shadow.
The apple tree
       very good
with golden fruit.


ОСЕНЬ

Здесь острый
       запах леса.
Снова осень.
В дверь
      залетела птица.
Возвращение:
она и тень её…
        Золотоносен
сад яблоневый
       в дивном упоении!..

 


Рецензии