Пам ять

Коли замовкнуть танки і гармати,
І чвари між собою люди спалять,
Зберуться всі у день сумної дати,
І заговорить до прийдешніх пам'ять
Крізь присмак слів солоно-гіркуватий
Волаючого голосу в пустині:
"Що ти зробив, щоб мир охороняти?
Чого своїх дітей навчаєш нині?"
І затріпоче на деревах листя,
Пташиний серед віт замовкне щебіт.
Шофар сурмитиме: Хто вірить - помолися!
Незгасна пам'ять - як дорога в небо.

09.09.2019р.


Рецензии