Ще забравиш своето момиче, 2 песен

Ще забравиш своето момиче
(песен – втори вариант)

Автор: Величка Николова – Литатру1



Момичето си в мен откри,
но вече, мили, друг обичам.

С добро иди си, разбери,
аз вече, мили, в друг се вричам.

И знай, че времето лети,
над теб ще грейне ясно слънце,
в очите ти ще заблести –
любов, по- млада и от зрънце…

И вместо мен, ще имаш ти –
прекрасно, слънчево кокиче,
и ще забравиш, мили, ти,
за мен – за твоето момиче.

И в теб ще заблестят искри,
над теб ще грейне ясно слънце!

А нашата любов я скрий
в земята – като малко зрънце.

Литатру


Рецензии
Хорошие стихи. С уважением Иван.

Иван Терёхин   26.08.2019 19:01     Заявить о нарушении
Спосибо, Иван!
Радвам се, че моите стихове докосват Вашето поетично сърце! :)
С теплом и добром!
Литатру

Приходите еще... :)

Величка Николова -Литатру 1   26.08.2019 20:36   Заявить о нарушении