Литатру се хваща за слънчев лъч, триолет

ЛИТАТРУ  СЕ  ХВАЩА  ЗА  СЛЪНЧЕВ  ЛЪЧ
(триолет)

Автор: Величка Николова – Литатру1


Аз вървя под дъжда, сам- сама.
От очите ми - слънцето - грей!

Облак свлича над мене тъма.

Аз вървя под дъжда. Сам- сама…

Тичат спомени – мили – в ума,
слънчев лъч – мойте плитки люлей…

Аз вървя под дъжда, сам- сама.
От очите ми - слънцето - грей!



Литатру
*

 "Удавник се хваща за сламка",
а Литатру се хваща за слънчев лъч!

Ъч!
;~)

На снимката - Литатру.  (... от отминало време...  ;)


Рецензии