Besides this May by Emily Dickinson

Не Май лишь этот ведом - есть инакий...
Ясны о неземном догадки, знаки!

Кому-то чудо,- Май, что нами ведан...
Душе быть во святых,
где Май: уход соседа -
в цветы!
 




************************************
Besides this May by Emily Dickinson

Besides this May
We know
There is Another --
How fair
Our Speculations of the Foreigner!

Some know Him whom We knew --
Sweet Wonder --
A Nature be
Where Saints,
and our plain going Neighbor
Keep May!
 


Рецензии
Dear Serge, so may we May to may the stranger's stand and mind.
Иначе и не скажу. Прям жгу глаголом. May not may.
Игривости бы тут надо...
Кланяюсь,

Нати Гензер   20.08.2019 11:27     Заявить о нарушении