Because my Brook is fluent by Emily Dickinson

Уж коль речёт Ручей мой,
То сдержан, глух...   
Уж коли тих Ручей мой,
Он Моря глубь...

И, вздрогнув от прилива,
Ищу я бегств
Туда, где Мощь уверит,-
"Нет больше Бездн"...




*****************************************
Because my Brook is fluent by Emily Dickinson

Because my Brook is fluent 
I know 'tis dry --         
Because my Brook is silent 
It is the Sea --            

And startled at its rising   
I try to flee               
To where the Strong assure me
Is "no more Sea" --          


Рецензии