Ба Муяссар Хайдарзода. Акростих на таджикском

     БА ХАЙДАРЗОДА МУЯССАР

М ехост падарат, шахси тавоно шави,
У мед менамуд, олиму доно шави.
Я здон амали кард дуохои падар,
С охибхунар шуди имрузу рахбар,
С идкан хамекуни хизмати мардум,
А з чав чав руяд, гандум зи тухми гандум.
Р ози намуда арвохи падар, имруз
ХАЙДАРЗОДА шуд сохибхурмату фируз.


Рецензии