Месец юли и мъжът - конкуренти

Объркан юли. Златен като ръж.
Ту в страст пламти, ту плаче от умора.
Преструва се на неуверен мъж,
а с жар целува всички, всички хора.

Съблича ги по блузки с къс ръкав.
В морето ги примамва с монокини.
И аз съм мъж, и много съм корав,
и аз разголвам прелестни бамбини!

Литатру1


Рецензии