2, Моето кафе, подсладено с предателство

 Отдавна вечерта е седнала на крехките ми рамене
 и тежка самота е легнала на мекото ни канапе.

Отрупах масата ни с лакомства, със пиво и със бон филе.
Сервирах твоето предателство за подсладител на кафе...

Капчукът чука по перваза ни. Изстива твоето кафе.
Виното губи аромата си. Ти губиш моето сърце!



Автор: Литатру1


Рецензии