Ба Абдурахим Абдулазизов. На таджикском языке

БА ХАМСИНФАМ
АБДУЛАЗИЗОВ АБДУРАХИМ

Авлоди ту, эй дуст, бономусу баоранд,

Бе шубхаву шак ба касе кина надоранд,

Дар мехнату дар рохату хам шугли дигар

Умед зи Яздон намуда, ёфтаанд зафар.

Рузгори падарат з-он, ки ба ту ибрат буд,

Ачр омадт зи Худо, ки ачри пурнусрат буд.

Хама вакт хуш дида чамъи амалхоятро-

Имони тую лафзи тую хатохоятро,

Модар шуда рози, туро неку дуо кард,

АБДУЛАЗИЗОВро аз гуноххош рахо кард.


Рецензии