Ба Абдулхай Файзуллоев. Ахростих на таджикском

БА ХАМСИНФАМ
ФАЙЗУЛЛОЕВ АБДУЛХАЙ

Аз истеъдод бархурдор будиву хасти,

Басо мушкили пеш омад, аммо бичасти,

Давоми умри пуршурат бо дусту душман

Умед аз неки бинмуда, доим нишасти,

Лек аз дахру замона гам диди бехад,

Хамедони худат, к-оё ахде шикасти?

Аз он хотирчамъанд дустонат, ки имруз

Йод (Ёд) аз фарзанд намудиву наздаш нишасти.


Рецензии