Ба Камолчон Дадоматов. Акростих на таджикском

БА ХАМСИНФАМ
ДАДОМАТОВ КАМОЛЧОН

Камоли марди медони вафоро,
Адаброву сипас кайфу сафоро,
Миёни ёру дустон сарбаланди,
Огахи дори аз химматбаланди,
Лафзи худро сохибиву босубот
Чои худ диди мубориз дар хаёт.
Оламе фахр карда аз голибият,
Нухуми май гашти сохибтахният.


                09.05.2017


Рецензии