Ба Нуриддинов Зафарчон. Акростих на таджикском

БА ХАМСИНФАМ
НУРИДДИНОВ ЗАФАРЧОН

Зиннати одам агар аќли расост,
Аќли ту аз кўдакї солимї хост,
Фикри фардо карду доим илм биjуст,
Аjр бидид аз Эзиду солим бируст.
Ростию  растагорї чун пешаат
Чонбахшонанд бар ниhолу решаат.
Обрўят аз илму дониш шуд зиёд,
Некномо, лаhзае  з-Артек овар ба ёд!

                29.09.2017


Рецензии