Ба Шаробиддин Майнусов. На таджикском

БА ХАМСИНФАМ
ШАРОБИДДИН МАЙНУСОВ

Шукри Яздони пок, ки чунин дўст дар бари мост,
Аз лутфу каромат  ѓанист ў дар раhи рост.
Рози дили худ нагуфт ў hаргиз  ба ѓайри  дўст,
Огаhї дорад чунки hар даме бо дўст накўст.
Бо завќ hамехост, шавад варзишгаре чемпион,
Ин орзуяш дар ќалби накўяш барjост jовидон,
Доимо  з-ин сабаб дилкашол  аст ба стадион.-
Давидан хубу, лек,- мегўяд ў ба ёру дўстон ,-
Иззатманданд  hамеша волейболистон! 
Номашро зи hарфhои аввали hар мисраъ хон!

                12.02.2017


Рецензии