A Sickness of this World it most occasions by Emil

Всё больше раз тошнит от мира,
где лучших смерть.
Щемит порыв их дальней далью
преовладеть.

Верх безучастности,- как чуждым
мирок мирства
нам бросить должно - утолённым,
для Божества.





**********************************
A Sickness of this World it most occasions by Emily Dickinson

A Sickness of this World it most occasions 
When Best Men die.               
A Wishfulness their far Condition          
To occupy.               

A Chief indifference, as Foreign
A World must be            
Themselves forsake -- contented,            
For Deity.               


Рецензии