Оброну дехкон

         ОБРОНУ ДЕХКОН

Оброн гайрат намуда, дар гами дехконон бишуд,
Сабзу хуррам ин замин аз химмати онон бишуд,
Офарин бар  дуяшон, ки хосили дастонашон
Сери овард ба кишвар, манзури мардумон бишуд!


Рецензии