Модар-Ватан. На таджикском языке

     МОДАР - ВАТАН

Дил туфайли ишќи покат метапад, Модар-Ватан,

Дўст дошта hар зарра хокат метапад, Модар-Ватан,

Аз зарурат ман мусофирам, вале ин ќалби зор

Дар ѓарибї бишнуда номат, метапад, Модар-Ватан!

                2014 с


Рецензии