Но стараюсь что-нибудь смекнуть. Валентина Козачук

Райдугу з ковша не вип’єш,
І не зловиш пташку на льоту,
Через зиму теж не перестрибнеш,
Щоб відразу з осені в весну.

Кожному всього одна дорога,
Вишитий рушник змалює долю...
Тут причастя й зустріч з Богом,
На Землі прекрасній, аж до болю!

Пташку не спіймаєш на льоту,
І назад роки не повернути
То ж живу, радію, що живу,
Намагаюсь щось-таки збагнути...

Радугу не выпьешь из ковша,
Птичку не поймаешь на лету,
Над зимой не сделать антраша,
Так, чтобы из осени в весну.

Каждому дана одна дорога,
Вышитый рушник дарует долю...
Здесь причастие и встреча с Богом,
На Земле прекрасной, аж до боли!

Птичку не поймаешь на лету,
Прожитые годы не вернуть,
Так живу, мне в радость, что живу,
Но стараюсь что-нибудь смекнуть...


Рецензии