Tis easier to pity those when dead by Emily Dickin

К тем жалость нетрудна, кто мёртв уже,-
спастись бы ею той,
живой душе:
в овациях 
трагедии финал,
а до него -
трагедии ждёт зал.




***********************************
'Tis easier to pity those when dead by Emily Dickinson

'Tis easier to pity those when dead         
That which pity previous               
Would have saved --               
A Tragedy enacted               
Secures Applause               
That Tragedy enacting               
Too seldom does.               


Рецензии