What we see we know somewhat by Emily Dickinson

Нами видимому быть
познанным нешибко;
Что не зрим - догадкой знать,
выглядящей зыбко.

Вскрыв замки от тех краёв,
голос, что ж, отдам им:
спорна выгода,- на вход
взят патент Адамом.




*********************************
What we see we know somewhat by Emily Dickinson

What we see we know somewhat         
Be it but a little —               
What we don't surmise we do          
Though it shows so fickle            

I shall vote for Lands with Locks    
Granted I can pick 'em —             
Transport's doubtful Dividend         
Patented by Adam.               


Рецензии