To help our Bleaker Parts by Emily Dickinson

Помочь нам в чёрных полосах -   
целительным часам,
коль не толочь когда им прах,-
буравить небеса...




*********************************
To help our Bleaker Parts by Emily Dickinson

To help our Bleaker Parts             
Salubrious Hours are given            
Which if they do not fit for Earth    
Drill silently for Heaven --


Рецензии