Дависа, Нохчийн мотт

Дависа,Нохчийн мотт,
Шаьш хьо ца бийцича,
Шаьш хьо ца 1амийча,
Шаьш хьо ца лийрича
Дозалла,куралла хетачийн
чот ма яц хедаш.
-Саратовхь кхиъна со,
-Польшера еъна со,
-Школехь ца 1амийна,
-Доьзалехь бицбина...
Ненан мотт шайна ца 1амабан
Масане бахьанаш карадо,
Х1етте а Нохчийн мотт къар ца ло
Ирсечу Кханене цуо некъ бо!


Рецензии
Ма бакъдерг ду кх иза

Арзу Банжаев   16.06.2019 21:06     Заявить о нарушении