Цей вiрш написав не я...

Цей вірш написав не я... До вірша я не дотичний.
Не зможу я пояснити походження цих рядків.
Записувати слова – не радість, не гріх, не звичка.
Не знаю, не уявляю, чим стане порядок слів.

Ця сила – із вищих сил, із тих, що над нами владні.
Цій силі чинити опір не варто робити спроб.
Лише підкоряюсь я: записувати – не складно.
Потрібно лиш не попасти на мить до числа нероб.

Папір, олівець і я – компанія із найкращих...
Закону на те нема: то ранок, то день, то ніч
штовхають в плече – пиши, записуй, не будь ледащим!
Пишу, і душа із небом не матимуть протиріч...


Рецензии
Понравились стихи, Миклош! Почему-то многие так считают, что стихи к ним приходят свыше.
http://stihi.ru/2019/04/19/4192

Соколова Инесса   20.04.2019 12:54     Заявить о нарушении