А цi была яна- любоy?

А я ізноў всё аб каханні -
лунае думак летуцень...
Ён у адказ: " Такое ранне-
наперадзе яшчэ весь дзень".

Адклаўшы з марамі спатканне,
зварыла снеданне яму,
чакала словы пра каханне,
мо скажа: "Я цябе люблю!"?

Але дарэмныя чаканні -
пад'еўшы, тэлік уключыў,
я фільм хацела аб каханні -
ён на футбол пераключыў.

Трывогі, клопаты, жаданні-
як пралятаюць дні стрымглоў,
Няма ў іх часу на каханне ...
а ці была яна - ЛЮБОЎ?

Ну вось і сонца на змярканні,
крадзецца вечар ціха ў дом,
нам восень шэпча аб каханні,
з дажджом абняўшысь за вакном.


Рецензии
Надо над этим стихом хорошо подумать!!:-D:-D Вы не против??

Лариса Геращенко   13.04.2019 13:27     Заявить о нарушении
Я только- ЗА!

Валентина Ментуз   14.04.2019 19:27   Заявить о нарушении