Like Trains of Cars on Tracks of Plush by Emily Di

Шлейф колесниц и плюш колей,-
Внемлю шмелиный сонм:
Ввергает в дрожь, идя цветком,
Всяк бархатный масон...

Замру... где нежен штурм как мёд,
Так рыцарь поглощён...
И жду его победный слёт -
К иному цвету лон.





*******************************************
Like Trains of Cars on Tracks of Plush by Emily Dickinson

Like Trains of Cars on Tracks of Plush         
I hear the level Bee --               
A Jar across the Flowers goes               
Their Velvet Masonry --               

Withstands until the sweet Assault             
Their Chivalry consumes --               
While He, victorious tilts away               
To vanquish other Blooms.               


Рецензии