Брехлива iстота

Брехлива істота без тіні любові,
зіткана з огидної гнилі.
Готова усіх обплювати злобою
й топити в брехливій трясині.
Нетерпиться їй поживитися кров'ю
і джерело...замутити.
Талант оскверняє,лякає пітьмою-
не дасть ні любити ні жити.
Бридке душ начиння смердюче й огидне,
лайном проливається в світ.
Від бруду бридкого і світла не видно,
недобрий зростає там  плід.
Брехня-брехні сіє і їх пожинає,
дружити з такими не слід.
Хто Бога шанує й Його Слово знає
не йде із брехнею в похід.
Де Істини колос в душі проростає,
де Бога шанують і чтуть,
ніколи злоби в душах тих не буває
і сім'ї щасливо живуть!
Що спільного є у Сонця з пітьмою?
Чи рідні кришталь і багно?
Вони паралельні-в них різні покої
це ясно давним всім давно!


Рецензии
Левиа.
Таких много.
Спасибо Вам огромное.

Дмитрий Ахременко   20.01.2019 18:13     Заявить о нарушении
К сожалению...

Левиа   10.02.2019 20:14   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.