Купальський вiнок

Дівча вплітає квіти у вінок:
Яснотку, рутку, ковилу і м'яту.
Вплітає вихор молодих думок,
Надію їм даруючи завзято.

Купальська ніч запалює вогні,
Немов чарівні збільшуються тіні.
Луна гучні підхоплює пісні
І в річковому губить мерехтінні.

Біжить дівча в полоні юних мрій,
Мигтять у світлі місяця коліна...
А той єдиний, суджений лиш їй,
З води вінок дістане неодмінно!

червень 2018р.


Рецензии