Клавдия Семеновна - Поунач запырскала неба...

                "Полночь забрызгала небо..." - аўтар Клаўдзія Сямёнаўна
                пераклад на беларускую мову Марыны Ўлада-Верасень


Дрыготкімі кроплямі зор
         Поўнач запырскала неба…
Імі, як чыстай расой
         Смагу світанак спатоліць…


Ул.А.Ткачэнка "Зорная ноч"
Палатно. Алей.


***
Клавдия Семеновна

http://www.stihi.ru/2018/10/20/5117

Дрожащими каплями звёзд
                полночь забрызгала небо.
Ими, как чистой росой,
                жажду рассвет утолит.

Вл.А.Ткаченко "Звёздная ночь"
Холст. Масло.


Рецензии
Дзякую, Марыначка, за ўвагу да маіх радкоў, за другое жыццё, падаранае ім перакладам!

Клавдия Семеновна   09.12.2018 18:00     Заявить о нарушении
Узаемна, Клаўдзія Сямёнаўна!

Мне прыемна працаваць над вашымі творамі.

Марина Влада-Верасень   14.12.2018 09:13   Заявить о нарушении